Reducera 30ml nu tijdelijk van 29,95 voor 27,50

Reducera stimuleert het afvallen:

* De gezondheidsclaims van de Gymnema sylvestre,  Malabar,  Fucus vesiculosus en de Lagerstroemia speciosa in de Reducera, zijn in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

van € 29,95 voor € 27,50

Reducera is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

De Kracht van Reducera

Reducera.nl | De kracht van reducera samengevat
Reducera.nl | Minder eten, geen behoefte aan eten met reducera

Eerder vol gevoel en beperkt je behoefte aan eten

De combinatie van Gymnemia Sylvestre samen met de Lagerstroemia speciosa in Reducera zorg je ervoor dat je minder tot geen hongergevoel hebt, doordat het je bloedsuikerspiegel normaal houdt. Zo voorkom je niet alleen dat je minder vaak gaat eten maar ook zul je niet zo snel meer last krijgen van een hongergevoel of lekkere trek.

Reducera helpt de zoete smaak te verwijderen

Doordat de krachtige samenstelling van planten in Reducera verminder je de lekkere trek. Dit komt zodra jij de reducera in de mond hebt gesprayt de smaak van zoet vermindert tot zelfs verdwijnt wat inhoudt zodra jij frisdrank drink als een cola of een zoet koekje als cake deze als lekker zult ervaren omdat deze geen tot niet lekker meer zijn.

redu
reducera.nl | Reducera activeert de vetverbranding en vermindert de vetopname en vetopslag

Activeert de vetverbranding, stimuleert het verlagen van de vetopname en vetopslag

Malabar in de Reducera Afslankspray zorgt er niet alleen voor dat het lichaam wordt geholpen bij het verminderen van de behoefte aan eten. Wat vooral belangrijke functie van de Malabar is dat het de vetopname en de vetopslag in het lichaam verlaagt. Dit betekent dat als je een keer teveel hebt gegeten, dan wordt dit niet opgeslagen als vet maar dan zal dit het lichaam op natuurlijke manier verlaten.

Geen jojo effect maar op gewicht blijven

De Reducera afslankspray helpt niet alleen voor het afvallen. Zo zorgt Reducera ervoor dat je geen jojo effect zult krijgen. Zodra jij merkt dat je weer in het oude patroon valt en/of veel begint te eten of behoefte ernaar krijgt spray je een aantal keer in de mond en deze prikkels zullen verminderen tot weg zijn.

Reducera.nl | Geen jojo effect
Voorkomt honger en lekkere trek

Zoals je hebt kunnen lezen zijn de ingrediënten in de Reducera actief op verschillende vlakken in het lichaam. Zo wordt de honger voorkomen door het normaal houden van de bloedsuikerspiegel. Wat een gunstige invloed heeft op het voorkomen dat je weer snel honger of lekkere trek krijgt.

Het is een ideaal hulpmiddel om de tijd te overbruggen tussen het middageten en avondeten. Moet je eens uitrekenen hoeveel calorieën je alleen hierdoor al per week bespaard. Ook jij zult versteld staan.

Vermindert de eetlust

Heb je de mondspray gebruikt, zal ook jij merken dat je bij het nuttigen van de maaltijd veel sneller een verzadigd gevoel krijgt waardoor je minder gaat en kunt eten dan je gewend bent. De Reducera mondspray is ook een geweldig ruggensteuntje voor die moeilijke lekkere trek momenten. Reducera is gemakkelijk mee te nemen, dus overal snel te gebruiken wanneer je dat steuntje in de rug nodig hebt.

Reducera bekend van tv

Natuurlijke ingrediënten stimuleren gewichtsverlies

Reducera is een natuurproduct waarvan is aangetoond dat het hongergevoel vermindert. De behoefte aan eten beperkt, zorgt voor een vol gevoel. Helpt het lichaam bij het verlagen van opname en vetopslag. Het helpt bij de moeilijke momenten en het stimuleert bij het afvallen. Wil jij ook gewicht verliezen gebruik dan de Reducera mondspray en ervaar zelf hoe deze natuurlijke ingrediënten het gewichtsverlies stimuleren.

Afslankclaims in afwachting op goedkeuring

De Reducera mondspray is een uitgebalanceerde natuurlijke samenstelling van planten, die individueel hun bijzondere eigenschappen hebben bewezen en waarvan de toelatingsprocedures voor de gezondheidsclaims nog lopende zijn. De gezondheidsclaims zijn dus in afwachting op goedkeuring door de Europese Commissie.

Natuurlijk afslankproduct

Reducera wordt geproduceerd volgens de GMP normen. 100% natuurlijk en gemaakt van biologisch geteelde planten. Het bedrijf dat Reducera maakt is GMP gecertificeerd. GMP staat voor Good Manufacturing Practices oftewel een goede manier van produceren wat wil zeggen dat van grondstof tot eindproduct. Het proces precies wordt bijgehouden en gecontroleerd. Dit garandeert dat de kwaliteit altijd optimaal is.

reducera.nl | GMP gecertificeert
Slankende werking bewezen

De hoge concentraties uit de planten in Reducera komen van Malabar, Lagerstroemia Speciosa, Gymnema Sylvestre, Ilex Guayusa, Fucus Vesiculosus, Vitis Vinifera, Matricaria Recituta, Taraxacum Officinalis en Helianthus Tuberosus. Allemaal planten die hun slankende werking hebben bewezen. Over de hele wereld door de eeuwen heen zijn ze individueel gebruikt vanwege hun positieve effect op het afslanken.

Kracht van de natuur optimaal gebruiken

De techniek om werkzame stoffen uit planten te extraheren enorm zijn verbeterd. Hierdoor is het nu mogelijk geworden om hoge concentratie aan werkzame stoffen uit de planten te halen. Door een combinatie te maken van deze hoge concentraties kunnen we maximaal gebruik maken van de kracht uit de natuur.

De waardering van www.reducera.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.4/10 gebaseerd op 59 reviews.